var Tawk_API=Tawk_API||{}, Tawk_LoadStart=new Date(); (function(){ var s1=document.createElement("script"),s0=document.getElementsByTagName("script")[0]; s1.async=true; s1.src='https://embed.tawk.to/5ea7d8c935bcbb0c9ab556bb/default'; s1.charset='UTF-8'; s1.setAttribute('crossorigin','*'); s0.parentNode.insertBefore(s1,s0); })();

Werken bij

    Bottom Tab

    Voor onze opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar ervaren gevelmonteurs. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het plaatsen en monteren van kozijnen, gevelbeplating en vliesgevels. Je wordt intern opgeleid om de werkzaamheden met een hoge kwaliteitsstandaard uit te kunnen voeren. Samen met een team monteurs krijg je de uitdaging de gevel binnen de planning op te leveren. Je werkt met verschillende materialen, steeds veranderende bevestigingstechnieken en wisselende constructies. Veel uitdaging dus!

    Wij investeren graag in goede werknemers! Al onze monteurs krijgen eigen gereedschap en veiligheidsmiddelen mee. Gevelpersoneel.nl werkt uitsluitend met VCA-gecertificeerde monteurs. Ben je nog niet in het bezit van dit certificaat, dan begeleiden we je dit te halen.